FÖR skönhetsKLINIKER
+50 kunder på automatik varje månad med 50% rabatt på vår tjänst – Gäller endast 3 första klinikerna

För dig som är trött på att se ut som alla andra kliniker.

För dig som inte har tiden eller vet hur man får fler kunder.

För dig som har ambitionerna att bli en av Sveriges största kliniker.

NÅGRA AV VÅRA KLINIKPARTNERS
OMDÖMMEN

Så skalar vi din klinik

När du blir kund hos oss ingår följande

Stick ut bland dina konkurrenter

På Spårbarlead skapar vi engagerande och professionella videor som hjälper din klinik att stå ut i mängden och konvertera fler leads till faktiska patienter. Varje video produceras med högsta kvalitet från manus till redigering, anpassad för att maximera din kliniks budskap och nå rätt målgrupp.

Inga kunder glöms bort

Vårt avancerade automatiserade uppföljningssystem säkerställer att inga potentiella patienter glöms bort, vilket innebär att du kan fokusera på att leverera förstklassiga behandlingar medan vi tar hand om resten. Systemet skickar skräddarsydda e-postmeddelanden och SMS.

Få fler återkommande kunder

Vi hjälper din klinik att bygga långsiktiga relationer med patienter genom engagerande videoinnehåll, automatiserade uppföljningssystem och effektiva nyhetsbrev. Våra nyhetsbrev är strategiskt utformade för att hålla dina patienter informerade och engagerade med regelbundna uppdateringar om dina tjänster och erbjudanden.

OMDÖME

Några av våra kunders upplevelse med oss

Läs mer av våra recensioner på Trustpilot
CONTENT

Högpresterande annonser

Annonser som sammanlagt genererat +10.000.000kr
Vad kostar era tjänster? 💰

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och hittar en deal som är förmånglig för dig. Boka ett kostnadsfritt möte, så får du veta mer.

Vad ingår i era tjänster mer exakt? 🤝

Vår tjänst är komplett och inkluderar bland annat digital marknadsföring på Meta, webbutveckling, nyhetsbrev, försäljningsrådgivning, filminspelning, redigering av bilder och filmer, strategimöten, CRM-system och mycket mer.

Tar ni fram videos för min klinik? 📹

Vi skapar professionella videor från manus till redigering som är anpassade för att maximera din kliniks budskap och nå rätt målgrupp.

Hur fungerar det automatiserade uppföljnings-systemet? 👥

Du får en notis när kunden har kommit in i vårt system, om kunden inte ger ett svar efter att du ringt upp skickas automatiskta e-post och SMS-utskick ut för att påminna dem. Detta öknar konverteringsgraden i sin tur.

Måste jag ringa leads? 📵

Vi förstår att det är tråkigt, frustrerande och tidskrävande att ringa. Vi har med vårt system förenklat processen genom flera automatiseringar och autouppföljningar vilket gör att de du ringer upp oftast är betydligt enklare att konvertera än helt vanliga leads.

Vi är också en byrå som aktivt jobbar med att hitta den bästa lösningen till just det här problemet för att du ska slippa ringa. Med AI's framfart ser vi stora möjligheter och kommer inom en snar framtid kunna erbjuda en sådan tjänst där du inte behöver ringa. Vi har redan byggt en BETA-version som vi just nu testar på diverse kunder. Vill du testa? Tveka då inte att boka ett kostnadsfritt samtal med oss.

varför vänta?

50% rabatt på hela vår tjänst

Gäller endast de 3 första klinikerna – Säkra din plats direkt!

Fyll din klinik med kunder på automatik

Få professionellt video- & bildinnehåll

Ingen bindnings- eller uppsägningstid

OMDÖME

Fortfarande osäker?

Läs mer av våra recensioner på Trustpilot